Workshop Flitslicht op Locatie
 

Info

Blog

Workshop Flitslicht op locatie


Water

Birds Perspective

Locatie

Studio

Curves on Curves

Nude / Lingerie

Movies


Contact:
info@markderoophotography.com

Workshop
Meer Info Apparatuur


Waarom deze workshop?

Simpel: een kennis upgrade is meer waard dan een apparatuur upgrade. Je kennis uitbreiden maakt je zekerder, versterkt je basis en zorgt daarnaast nog voor inspiratie. Bovendien is DOEN natuurlijk de snelste leerweg in mijn ogen! En ook het pad dat ikzelf bewandeld heb. Het grote voordeel van een workshop is dat je direct vragen kunt stellen en meteen kunt zien hoe iets werkt.

Persoonlijk doe ik niets anders dan werken met flitslicht. Ik vind het een fantastische manier van werken. Ik vind het een uniekmaker voor m'n beelden, en doe al niets anders de laatste 18 jaar. In deze lange opbouw van ervaring ben ik zo vaak op m'n neus gegaan dat ik inmiddels goed weet wat wel en niet werkt. In deze workshop heb ik de belangrijkste kennis en shortcuts gestopt die ik belangrijk vind om snel tot verrassende resultaten te komen. Door mijn brede kennis en ervaring op dit vlak zijn ook weinig vragen me vreemd.

Ben je ook altijd op zoek naar het juiste (dag)licht in je foto? Waarom zou je zoeken naar het perfecte licht als je het ook gewoon altijd zelf kunt maken! Dat is namelijk precies wat je tijdens deze workshop gaan leren. In de workshop staat werken met licht en vooral het begrijpen van licht centraal. We diepen tijdens de workshop eerst het werken met een enkele lichtbron uit. Daarna breiden we uit tot meer lichtbronnen.

Mijn voorkeur gaat uit naar gemanipuleerd licht boven aanwezig licht, omdat je gemanipuleerd licht helemaal zelf kunt vormgeven. Je bent voor een heel groot deel zelf de baas over wat er gaat gebeuren in je beeld. Daarnaast zijn beelden gemaakt met flitslicht gemakkelijker te reproduceren voor jezelf. Dus heb je een gave lichtopstelling bij een shoot, dan kun je die nog eens vaker gebruiken. Daglicht verandert continue en verschilt per seizoen enorm. Daardoor is daglicht moeilijk te hergebruiken.

Heb je na het lezen van deze tekst zin om mee te ontdekken wat de wondere wereld van flitsers inhoudt? Deze workshop is geschikt voor mensen met ieder niveau. Het wordt een gezellige dag met mensen die de passie voor fotografie delen. De groep bestaat uit maximaal 6 tot 8 personen, om zo voldoende tijd te hebben voor individuele vragen en persoonlijke begeleiding gedurende de dag.

Ik houd deze workshop samen met mijn partner Minoek. Samen zijn we een dreamteam.
Ze is volledig gestyled in verschillende (trouw) jurken om de resultaten ook nog portfoliowaardig te maken.

Ik houd de workshop op een boslocatie in de onderstaande regio.
in een boslocatie kan ik veel aspecten kwijt over het werken met kunstlicht, en vind ze daarom bijzonder geschikt.

Ga jij mee op een ontdekkingsreis in de mogelijkheden van licht? Schrijf je dan in door een e-mail te sturen naar:
info@markderoophotography.com
FB: Klik hier


Prijs: pp € 179,- incl btw

Beschikbare datums:

--------------------------------------------------------
Zaterdag 8 Oktober 2022
Locatie: regio Eindhoven


Tijd: 1300 - 1800
Status, open
Model: Minoek van Es (volledig gestyled met (trouw)jurken)

Deelnemers:
01:
02:
03:
04:
05:
06:
07:
08:
--------------------------------------------------------Mocht de overheid besluiten tot maatregelen die een workshop verhinderen vind restitutie plaats 

Workshop flitslicht op locatie Mark de Roo voorbeeld flitslicht op locatie workshop flitslicht op locatie
workshop flitslicht op locatie tegenlicht setting voorbeeld Markderoophotography met Handan butun Hensel porty premium Mark de Roo geeft uitleg
workshop flitslicht op locatie met Mark de Roo
begeleid fotograferen tijdens de workshop flitslicht op locatie workshop flitslicht op locatie
flitslicht op locatie werken met flitsers buiten Werken met flitsers op locatie workshop mark de roo
Werken met flitsers buiten fotograferen met flitsers flitslicht op locatie workshop met Mark de Roo