Workshop Flitslicht op Locatie
 

Info

Blog

Workshop Flitslicht op locatie


Water

Birds Perspective

Locatie

Studio

Curves on Curves

Movies


Contact:
info@markderoophotography.com

Workshop Meer Info Apparatuur


Voor wie?
De workshop �flitslicht op locatie� is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde fotografen. Deze workshop geeft je een kijkje in de keuken van een professionele fotograaf met veel ervaring. Beginners leren hierbij de basis en gevorderden kunnen hun werk verder verrijken.

Modellen?
Bij de workshop wordt altijd een model ingezet met ruime poseer ervaring. Een ervaren model zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de poses van het model. Dit geeft jou de ruimte om je te focussen op de techniek en om hetgeen wat je net hebt geleerd toe te passen.

Het weer:
Ook bij slecht weer gaat de workshop door. Je gaat ervaren dat �slecht� weer geen belemmering hoeft te zijn bij het fotograferen op locatie. Het weer kun je zelfs in je voordeel gebruiken! Om buiten comfortabel te kunnen werken wordt er gezorgd voor een tent bij nat weer en bij koudere dagen worden warme dranken verzorgd.

Uit hoeveel deelnemers bestaat de groep?
Het minimum aantal deelnemers is 6 personen. Het maximaal is 8 personen. Grotere groepen zijn in overleg mogelijk.

Wat heb ik nodig?
Een spiegelreflexcamera met een lens tussen de 35 en 200mm. Ieder cameratype met een hotshoe voldoet. Twijfel je of jouw camera voldoet? Neem gerust contact op.

Wanneer is mijn aanmelding definitief?
Bij aanmelding stuur ik een factuur toe die binnen de gestelde termijn dient te worden betaald. De aanmelding is definitief als de betaling is voldaan. Jouw plek wordt gereserveerd tot de vervaldatum van de factuur. Indien de factuur niet is voldaan binnen de gestelde termijn dan vervalt je aanmelding voor de workshop.

Ik heb tijdelijk geen camera, wat nu?
Tijdens de workshop is een reserve camera aanwezig. Dit in de vorm van een Canon EOS 5Dmk3. Ook zijn er diverse Canon lenzen aanwezig. Werk je zelf met het merk Canon? Test een van mijn lenzen gerust op je eigen camerabody!

Opgeven kan via het volgende e-mailadres:
workshop@markderoophotography.com

Of contacteer mij via Facebook:
http://www.facebook.com/markderoophotography