Workshop Flitslicht op Locatie
 

Info

Blog

Workshop Flitslicht op locatie


Water

Birds Perspective

Cine Style

Freemask

Humor

Locatie

Studio

Curves on Curves


Contact:
info@markderoophotography.com

Workshop Meer Info Apparatuur


Voor wie?
Deze workshop wordt bezocht door mensen die pas begonnen zijn, maar ook door mensen die al meer ervaring hebben. Mensen die eens een andere keuken willen zien van dichtbij. Er zijn mensen die zich tot voor de workshop nog niet konden voorstellen dat je de beelden die ik maak, nagenoeg met je camera kan maken icm kunstlicht / flitslicht. De meer ervaren deelnemers halen er vaak een stuk extra finesse uit, om hun eigen werk weer te verrijken.

Modellen?
Ervaren modellen, versterken het team. Zij zorgen ervoor dat u zich minder druk hoeft te maken om instructie van een model en u zich kunt richten op hetgeen dat je verteld is. Deze workshop vindt plaats op een buitenlocatie in de gemeente Veldhoven.

Het weer:
Ook bij slecht weer zal deze workshop gewoon doorgaan. We leven in Nederland, we kunnen er niet omheen dat het weer soms niet mee zit. Maar dan zul je zien dat slecht weer geen belemmering hoeft te zijn. En dat je het zelfs in je voordeel kan gebruiken. Echter hebben we wel wat middelen bij ons om onszelf droog te houden, denk hierbij aan een tent. In de koudere wintermaanden zullen er ook gelegenheden voor deze workshop worden gepland.
Om buiten confortabeler te kunnen werken hebben we in deze maanden warme dranken tijdens de workshop.
Denk hierbij aan warme koffie, thee, chocolademelk en tomatensoep. Doordat we een stroombron op locatie hebben bij ons hebben kunnen we deze ter plekke verwarmen en bereiden.

Met hoeveel deelnemers ben ik?
De workshop gaat enkel door bij minimaal 6 plaatsen bezet! Er telt een maximum van 8. Bij uitzondering zijn grotere groepen mogelijk. Zoals bijvoorbeeld een workshop in verenigingsverband. Echter heeft dit niet mijn voorkeur.

Wat heb ik nodig?
Een spiegelreflexcamera met een lens tussen de 35 en 200mm. Ieder cameratype met een Hotshoe erop voldoet. Echter, niet alle camerasystemen hebben een passende hotshoe voor pocketwizard of PC bus aansluiting. Dit zijn Sony en Minolta. De meest gangbare focuslengte is 100mm.

Wanneer is mijn aanmelding definitief?
Bij aanmelding stuur ik u een factuur die u binnen de op de factuur vastgeste termijn dient te voldoen. Uw aanmelding wordt als definitief gezien na betaling. Ik reserveer wel een plaats voor u op de lijst van deelnemers tot de vervaldatum. Indien de factuur niet is voldaan vervalt de aanmelding.

Mogen de foto's gemaakt tijdens de workshop vrij gebruikt worden?
Daar gaan we natuurlijk wel vanuit. Maar dit dient in overleg met het model te gebeuren, net zoals bij een reguliere fotoshoot. We werken met verschillende modellen. Sommige hanteren een contract. Na de workshop verstrek ik de contactgegevens van het des betreffende model. Dit is altijd een eigen mailadres van het model onder mijn websitedomein.

Ik heb tijdelijk geen camera, wat nu?
Dit is niet erg. Tijdens de workshop is er een reservecamera aanwezig.
Dit in de vorm van een Canon EOS 5Dmk3. Ook is er een Canon lenzenarsenaal aanwezig bestaande uit.
Canon 35mm 1.4L USM, Canon 50mm 1.2L USM, Canon 100mm 2.8L USM, Canon 85mm 1.2L USM II,
Canon 70-200mm 2.8L USM. De lenzen zijn natuurlijk voor vrij om te testen op eigen camerabody's.

Opgeven kan via het volgende E-mailadres:
workshop@markderoophotography.com

Of contacteer mij via Facebook:
http://www.facebook.com/markderoophotography