Workshop Flitslicht op Locatie
 

Info

Blog

Workshop Flitslicht op locatie


Water

Birds Perspective

Cine Style

Freemask

Humor

Locatie

Studio

Curves on Curves


Contact:
info@markderoophotography.com

Workshop
Meer info Apparatuur


Licht:
Tijdens de workshop werken we met LICHT! Dit is afkomstig uit Hensel Porty generatoren. De Hensel porty 1200B en de Hensel Porty Premium 1200 om precies te zijn. Dit zijn generatoren die werken op een lithium batterij, welke vervolgens een maximale output kunnen geven van 1200ws.

Er zijn vergelijkbare modellen van andere merken zoals Elinchrome, maar ze bestaan ook bij de wat goedkopere merken. De Hensel porty's staan voor kwaliteit. Het is een systeem ontwikkeld in de jaren 80, wat is door ontwikkeld. Alle kinderziektes zijn eruit. Andere merken zijn minder lang bezig met het produceren van dit soort units. De poweroutput verschilt per merk.

Het portysysteem geeft een ongekende vrijheid voor fotografen om overal en wanneer licht te kunnen gebruiken. De hoge output van 1200WS geeft de vrijheid om een setting vergaand te bijinvloeden met kunstlicht.

Tijdens de workshop zal ik voornamelijk op de lagere powerniveaus blijven. Ik zie ook in dat niet iedereen zit te wachten om lekker te worden gemaakt voor de aanschaf van een dergelijk sysyteem. Toch kan je bij het slim kiezen van omgeving en setting op lagere powerniveuas al veel bereiken. Hier zal ik dan ook op in gaan tijdens de workshop. Met lage powerniveaus doel ik op intensiteit van 75 tm 300 ws.

Camera en Lens
Iedere deelnemer neemt zijn of haar eigen camera mee. Echter heb ik een stel mooie Canon lenzen in de tas zitten die ik voor deelnemers beschikbaar stel om eens uit te proberen.
Dit betreffen de:
Canon 35mm 1.4L USM
Canon 50mm 1.2L USM
Canon 85mm 1.2L USM II
Canon 100mm 2.8L USM
Canon 70-200mm 2.8L USM

Flitslicht op locatie Hensel porty kit flitslicht op locatie - hensel porty 1200B Flitslicht op locatie, koffie met benzine generator picknicken tijdens workshop flitslicht op locatie